Камен Воденичаров в капана на урагана "Милтън" в САЩ

Епицентър

Камен Воденичаров в капана на урагана "Милтън" в САЩ

75946
преди 4 часа
Камен Воденичаров в капана на урагана Милтън в САЩ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Здравейте, аз съм Камен Воденичаров и се намирам на летището във Форт Лодърдейл - едно от двете летища, които работят, заедно с международното летище на Маями, и от които има възможност да се излети от Флорида.

препоръчано

Знаете, очаква се тази нощ ураганът да връхлети със страхотевична сила от Мексиканския залив към цяла Флорида - един коридор от стотици километри, на които има много населени места. И най-вероятно Сейнт Питърсбърг и Тапма ще са градовете, които ще поемат удара на този ужасяващ циклон".

Актьорите успяват да се евакуират, благодарение на усилията на българската общност във Флорида.

Вчера едно разстояние от 90 мили - колкото от Стара Загора до Бургас, пропътувахме за повече от 4 часа и половина. Навсякъде има хора, които се евакуират, както на юг тук към Маями, така и на север в другите щати. Наистина за сто години се очаква този ураган да бъде ужасяващ, каза актьорът в ефира на БНТ. 

свързани новини

Стискаме палци всичко с нашите сънародници да бъде добре. Пресечка "Ние излитаме на север, надявам се след около час и половина, за да продължим нашето турне "Майсторите на комедията", каза Камен Воденичаров, актьор и телевизионен водещ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК