Камион помете дете на велосипед на кръстовище в Пловдив

Инциденти

Камион помете дете на велосипед на кръстовище в Пловдив

7959
преди 4 часа
Камион помете дете на велосипед на кръстовище в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Товарен автомобил блъсна 16-годишен колоездач на кръстовище в Пловдив. Катастрофата е станала при неизяснени засега обстоятелства около 9:30 часа тази сутрин в зоната на Т-образното кръстовище между  бул. "Коматевско шосе" и ул. "Остромила", съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

препоръчано

Момчето е откарано в болница, изчакват се резултатите от прегледите му. На място са полицейски служители, които подпомагат затруднения трафик. Пробите за алкохол на шофьора на камиона и на велосипедиста са отрицателни.

За изминалата седмица, от 30 септември до 6 октомври, на територията на Областна дирекция на МВР (ОД на МВР) - Пловдив, са настъпили 41 пътнотранспортни произшествия (ПТП), в 11 от тях има пострадали - 15 души, а един човек е загинал.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК