Камион помля моторист в района на Велико Търново

Инциденти

Камион помля моторист в района на Велико Търново

14714
на 26.07.2024
Камион помля моторист в района на Велико Търново
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Моторист е пострадал при катастрофа на пътя между великотърновските села Самоводене и Ресен. От Областна дирекция на МВР - Велико Търново, уточняват, че произшествието е регистрирано около 18:30 часа вчера. 

препоръчано

По първоначална информация челно са се ударили мотоциклет, управляван от 57-годишен от Бяла Слатина, и товарен автомобил, управляван от 48-годишен от Долна Оряховица.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. Пострадал е мотоциклетистът. Той е настанен за лечение във великотърновската болница със средна телесна повреда.

Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед. Започнато е досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО) Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК