Камион с дини и пъпеши самокатастрофа и падна в дере в Прохода на републиката

Инциденти

Камион с дини и пъпеши самокатастрофа и падна в дере в Прохода на републиката

16398
на 28.06.2024
Камион с дини и пъпеши самокатастрофа и падна в дере в Прохода на републиката
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Камион, натоварен с дини и пъпеши, самокатастрофа край село Пчелиново, в началото на Прохода на републиката.

препоръчано

Шофьорът на тежкотоварното превозно средство е изгубил контрол, излязъл от платното за движение и е пропаднал в канавка. Стоката, превозвана в камиона, се е разпиляла извън камиона, съобщава Би Ти Ви.

Водачът се преглежда от екип на Спешна помощ, но е в добро състояние, без сериозни наранявания. На мястото на произшествието тече оглед. 

Движението в района към момента не е затруднено, но се очаква едната лента за движение да бъде временно затворена при изваждането на товарния автомобил.
 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има привременно правителство, защото партиите нямат пари за нови избори Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има "привременно" правителство, защото партиите нямат пари за нови избори
ново
Днес: 98
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК