Вход
София
Времето в София 0 o C

Канада се отказва от участие в Олимпиадата

Канада се отказва от участие в Олимпиадата

на 23.03.2020
8031
0
Канада се отказва от участие в Олимпиадата
Автор: ПИК
23.03.2020
0
8031

Олимпийските игри в Токио, които трябва да се проведат това лято бяха подложени на допълнително съмнение, след като Канада стана първата голяма страна, която се оттегли. 

На Олимпиадата в Токио за първи път факлите ще горят с ...

На Олимпиадата в Токио за първи път факлите ще горят с ...

За няколко етапа от щафетата на олимпийския огън за...

на 28.01.2020

Съобщението им дойде малко след като японският премиер Шинцо Абе призна за първи път, че игрите могат да бъдат отложени.

Канадският олимпийски комитет заяви, че е взел трудното решение след консултации със спортисти, отбори и правителството. Те призоваха МОК и Световната здравна организация да отложат игрите за 2021 година.

"Въпреки, че знаем сложността около отлагането, нищо не е по-важно от здравето и безопасността на нашите спортисти и световната общност", се казва в изявлението им.

Междувременно Австралия също заяви пред своите спортисти да се подготвят за Олимпийски игри през 2021 година, предава "Гонг".

Сподели:
свързани новини
БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО: Отлагат олимпиадата в Токио заради коронавируса? БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО: Отлагат олимпиадата в Токио заради коронавируса?
Олимпийски игри в Токио през юли и август може да бъдат...
на 04.03.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17951
архив

Млад каубой се оженил в града, качил жена си на коня и потеглили към ранчото му. Както си яздили, конят му се препънал и 
без малко да паднат. Каубоят казал: "Едно!". Не след дълго конят пак се препънал. Каубоят извикал: "Две!". За трети път конят се препънал пред вратата на ранчото. Каубоят казал "Три!", извадил пистолета и застрелял коня. Младоженката се развикала: Как можа да застреляш хубавото животно?
Каубоят само казал: - Едно!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валери Симеонов приветства новите мерки срещу коронавируса, но има забележки: Детските площадки и басейните са опасни, БСП масово не носят маски в залата (ОБНОВЕНА)
x
Според мъжете има четири типа жени, вижте към кой от тях принадлежите
x