Канадски изстребители са нанесли въздушни удари по „Ислямска държава“ в Ирак

СВЕТЪТ ДНЕС

Канадски изстребители са нанесли въздушни удари по „Ислямска държава“ в Ирак

7954
на 11.07.2015
Канадски изстребители са нанесли въздушни удари по „Ислямска държава“ в Ирак
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Канадски ВВС са нанесли въздушни удари по позиции на терористичната организация „Ислямска държава“ в Ирак, съобщава телевизионният канал CTV. 
Източник във военното министерство на Канада поясни, че авиацията е извършила бомбардировки срещу ислямистите недалеч от град Фалуджа, разположен в северната част на Ирак. 
Канадското правителство одобри през март удължаването на участието на страната в международната кампания срещу „Ислямска държава“. Мисията на Канада в Ирак ще завърши през март 2016 г. От нейното начало досега канадските пилоти са направили повече от хиляда бойни полета, а в 100 от тях да бомбардирали позиции на радикалната организация.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК