Кандидатът за кмет на Костинброд Анна Радовска подкрепена от Каракачанов

Политика

Кандидатът за кмет на Костинброд Анна Радовска подкрепена от Каракачанов

14315
на 31.10.2019
Кандидатът за кмет на Костинброд Анна Радовска подкрепена от Каракачанов
Автор:   ПИК

Припомняме, че Анна Радовска излиза на балотаж в неделя. В защита на нейната програма Каракачанов заяви, че Костинброд има нужда от промяна и тя ще се случи след избирането на Радовска за кмет. На срещата бяха обсъдени различни теми – проблемът с водата, транспорта, идеите за програми за млади семейства и подрастващи, като Каракачанов отбеляза, че работата на Анна Радовска като кмет ще бъде подкрепена по всички начини от правителството. 

препоръчано

Народният представител и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов също присъства на събтието и изказа своята подкрепа за бъдещия кмет на общината, който, по думите му трябва да донесе промяната, а това може да направи само човек като Радовска.
Анна Радовска, от своя страна, отново заяви своите принципни позиции, че както до сега, така и занапред, няма да дели хората в община Костинброд по партиен или друг признак. Тя благодари още веднъж на всички, които подкрепиха кандидатурата и призова хората отново да излязат в неделя, за да донесат с гласовете си така нужната и искана от хората промяна за Костинброд.
В неделя на втория тур Анна Радовска се изправя срещу Трайко Младенов, като вотът за промяна и човешко отношение е с № 69!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Тичането за здраве в града може да бъде опасно Тичането за здраве в града може да бъде опасно
ПИК TV x
САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са герберски боклуци (ШОКИРАЩО ВИДЕО) САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са "герберски боклуци" (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК