Кандидат-кметът на ППДБ Васил Терзиев се отрече публично от комунистическите си предци

Акценти

Кандидат-кметът на ППДБ Васил Терзиев се отрече публично от комунистическите си предци

50869
на 28.06.2023
Кандидат-кметът на ППДБ Васил Терзиев се отрече публично от комунистическите си предци
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Моят успех може да бъде лесно проследим - как съм си изкарвал оценките, коя е първата ми работа, как сме стартирали Телерик", кога съм изксарал първия си милион." Така кандидатът за кмет на София от ППДБ Васил Терзиев отговори за комунистическото си минало. Той се отрече от предците си без да му мигне окото. 

препоръчано

"Комунистическият режим и това, което са направили с хората - десетки хиляди, които са ги занулили, когато изчезне целият гръбнак на обществото само защото са врагове на народа, е лошо. Този автократичен режим ни е смазал", обясни Терзиев.

"На мене ми е трудно чувствам вина, защото аз не съм запознат с делата на моя дядо. Той е починал преди аз да се родя", каза Терзиев.

Според него паметникът на Съветската армия трябва да бъде демонтиран, защото има вече решие на общинския съвет. И уточни, че би се радвал на мястото на паметника да има "символ на това какви сме ние". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК