КАНИБАЛ! Даниел Златков като Майк Тайсън - отхапа носа на мъж! Ето къде се е ляла кръв...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

КАНИБАЛ! Даниел Златков като Майк Тайсън - отхапа носа на мъж! Ето къде се е ляла кръв...

29993
на 28.12.2017
КАНИБАЛ! Даниел Златков като Майк Тайсън - отхапа носа на мъж! Ето къде се е ляла кръв...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ПИК препоръчва на първия съперник на Даниел Златков в дебютната му ММА-битка в средата на януари да излезе в клетката в "Арена Армеец" със специален протектор на носа. Доскорошният футболист, който реши да скъса с най-популярния спорт и да стане боец, отхапал обонятелния орган на противников състезател по време на мач в Турция. 

препоръчано

За шокиращия случай двойникът на Роналдо разказа в "Другата игра" по Нова, но той не бе излъчен в интервюто му пред Деян Веселинов. 

"Имахме важен домакински мач. В последните минути капитанът ни си вкара автогол и губехме двубоя. За една спорна топка влязох доста грубо, трябваше да го направя, иначе ни вкарваха гол. Футболистът падна на земята и очакваше съдията да ми покаже червен картон, но той вдигна само жълт. Ядоса се и стана, скочихме си, доближихме си лицата и започнахме да се псуваме. Обградиха ме негови съотборници. Един ме бутна в гърба, изпуснах си нервите и в състояние на дива ярост му захапах носа. Даже му откаха част от него, по зъбите си имах кожа след това. Наказаха ме 3 мача и ми удържаха 5000 лв. от заплатата", разказа Златков. 

Той се състезава из турските терени между 2013 и 2014 г. с екипа на Болуспорт. Участникът в "Биг Брадър" ще ще дебютира на професионалната ММА-сцена в "Spartacus Fighting Championship". Двубоят му ще бъде на 13 януари.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК