Кание Уест дрогирал и изнасилил асистентката си

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Кание Уест дрогирал и изнасилил асистентката си

20659
преди 4 часа
Кание Уест дрогирал и изнасилил асистентката си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Рапърът Кание Уест дрогирал и изнасилил асистентката си, докато били на парти на другия обвиняем за сексуално насилие и секс трафик - изпадналия в немилост музикален магната - Шон "Диди" Комбс.

препоръчано

Вече бившата асистентка на Уест Лорън Пишота твърди в дело срещу рапъра, че по време на партито в Санта Моника, Калифорния получила напитка, "примесена с неидентифициран наркотик".

Тя твърди, че 47-годишният Уест е този, който поръчал напитката. Въпреки че 54-годишният Комбс е посочен в делото като "съ-домакин", той не е обвинен.

Пишота уточнява, че се чувствала "дезориентирана" и "слабо контролирала тялото и речта си" след консумация на напитката, според жалбата, подадена на 8 октомври във Върховния съд на Лос Анджелис в Калифорния.

свързани новини

На следващата сутрин се почувствала зле и "посрамена", но все още не знаела всички подробности. Пишота, която съди Уест по-рано тази година за сексуален тормоз твърди, че е научила какво се е случила с нея през нощта "много по-късно".

Уест е бил женен по това време. Той и Ким Кардашиян се ожениха през 2014 г. и уредиха развода си през 2022 г. Съпругата на Уест, която не е посочена в жалбата, твърди, че го е обвинявала в изневяра с Пишота, което го накарало да си признае за случилото се по време на партито.

Бившата асистентка се почувствала "отвратена и вцепенена" от разкритието на Уест и в този момент знаела, че трябва да спре да работи за рапъра. Пишота е уволнен малко след това, а тя твърди в делото си, че не ѝ били изплатени 3 милиона долара обезщетение, което ѝ се дължало.

Освен това била свидетелка как рапърът мастурбирал до нея, преди да заспи. Музикантът се бил разгневил, след като тя отказала да се срещат, за да правят секс.

Адвокатите на Уест заклеймиха обвиненията на Пишота като "безпочвени", твърдейки пред Page Six, че моделът е преследвал рапъра "сексуално, за да го принуди да я наеме на работа и за други материални облаги", предаде "Телеграф".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК