BG EN

Капама в сарма

Читателски рецепти

Капама в сарма

29050
на 26.09.2013
Капама в сарма
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Елена Мойсеева

препоръчано

Необходими продукти:
4 пилешки пържоли
4 телешки пържоли
4 свински пържоли
сол
черен пипер
зелеви листа
топено сирене
кис. краставички
зелева чорба
1 ч.ч. червено вино
5-6 с.л. олио

Начин на приготвяне:

Начукват се по 4 пилешки, телешки и свински пържоли. Наръсват се със сол и черен пипер. Върху 4 големи листа от кисело зеле се нареждат една върху друга по една свинска, телешка и пилешка пържола. Върху тях се нареждат парчета топено сирене и кисела краставичка (по желание кисели моркови на кръгчета). Навиват се като големи сарми и се нареждат в тава. Заливат се със зелева чорба, 1 ч.ч. червено вино и 5-6 с.л. олио. Тавата се покрива с алуминиево фолио. Пекат се на 200 градуса 1 и 1/2 часа, след което фолиото се отстранява и се запичат до зачервяване.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за неделя - Овните готови на всичко, за да постигнат целите си, денят за Рибите е спокоен САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за неделя - Овните готови на всичко, за да постигнат целите си, денят за Рибите е спокоен
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев с топ прогноза пред ПИК TV: Студ сковава страната през следващите дни - ще виждаме какво дишаме! Лошото е, че... (ВИДЕО) Проф. Георги Рачев с топ прогноза пред ПИК TV: Студ сковава страната през следващите дни - ще виждаме какво дишаме! Лошото е, че... (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК