Капитанът на Локо Пловдив стана вицепрезидент на АБФ

Футбол

Капитанът на Локо Пловдив стана вицепрезидент на АБФ

13708
на 10.09.2024
Капитанът на Локо Пловдив стана вицепрезидент на АБФ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отборът на Тракия Пловдив спечели убедително детския футболен турнир за Купата на Асоциацията на българските футболисти (АБФ), който се проведе на стадион "Пловдив" в града под тепетата.

препоръчано

Надпреварата е част от националната програма "Децата и футболът" и се организира от АБФ.

В състезанието участваха 8 отбора от Пловдив и региона, съставени от деца, родени след 01.01.2016 година, обяснява "Гонг“.

Шампионите бяха наградени от президента на Асоциацията на българските футболисти и член на Изпълкома Мила Христова.   

В награждаването се включи легендата и капитан на Локомотив Пловдив Димитър Илиев, който вече е и вицепрезидент на Асоциацията на българските футболисти. Илиев ще бъде първи заместник на актуалния лидер на футболния профсъюз у нас Дончо Донев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК