Карабах застава на пътя на Лудогорец към Шампионска лига

Футбол

Карабах застава на пътя на Лудогорец към Шампионска лига

9664
на 06.08.2024
Карабах застава на пътя на Лудогорец към Шампионска лига
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лудогорец излиза тази вечер в поредното си европейско предизвикателство. Тимът, воден от треньора Георги Дерменджиев, се изправя срещу Карабах от Азербайджан от 19:00 часа в първия двубой от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

препоръчано

Българският шампион Лудогорец, който вече премина през два квалификационни кръга в Шампионската лига, за да стигне до този сблъсък с азербайджанския лидер, иска да сложи край на стремежа на Карабах за първо участие в групите на Шампионската лига от 2017/18.

Кампанията на "орлите" започна в началото на юли, когато отборът победи Динамо Батуми от Грузия с общ резултат 3:2, преди да се наложат след това над беларуския Динамо Минск с 2:1 след двата мача от втория кръг. Самочувствието на Лудогорец е на много високо ниво и след категоричния успех с 5:1 над Арда в родното първенство през уикенда.

Стадионът в Баку се очаква да бъде пълен до краен предел. Домакинското предимство в този двубой е за намиращия се във форма тим на Карабах, чието европейско пътуване този сезон започна във втория кръг на надпреварата, в който отборът победи с общ резултат със 7:0 над Линкълн Ред Импс от Гибралтар.

 Искаме да направим добър турнирен резултат, за да имаме възможността в Разград да завършим това, което сме започнали. Лудогорец се приближава много до оптималната си форма. Карабах също игра мач, в който не взеха участие основните му играчи. Лудогорец винаги е играл добре, когато трибуните са били пълни, независимо кой отбор е бил подкрепян$, сподели треньорът на "орлите" Георги Дерменджиев в навечерието на срещата.

Победителят от този сблъсък ще срещне  Динамо Загреб в плейофната фаза на надпреварата. Загубилият ще се изправи срещу победителя от двойката Петрокуб - ТНС в плейофната фаза на Лига Европа, писа "Гонг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК