Вход
София
Времето в София 10 o C

Карайте се с мъжа си - полезно е за здравето му!

Карайте се с мъжа си - полезно е за здравето му!

на 18.10.2020
15211
0
Карайте се с мъжа си - полезно е за здравето му!
Автор: ПИК
18.10.2020
0
15211

Караниците със съпругата са полезни за здравето на мъжа, тъй като удължават живота му, установиха американски учени.

Тези 5 караници присъстват във всяка връзка

Тези 5 караници присъстват във всяка връзка

Колкото и да сте влюбени, всяка двойка се сблъсква с...

на 13.07.2018

Екипът на Кайли Бураса от университета в Аризона установил, че двойките, при които редовно избухват скандали, са с по-нисък риск от преждевременна смърт.

Това обаче се отнасяло само за двойките, които се карат с еднаква интензивност. Ако единият от партньорите излива чувствата си с крясъци, а другият сдържа яда си, тогава рискът от преждевременна смърт се удвоява, съобщава Дарик.

Екипът на Кайли Бураса изследвал поведението на 192 двойки в продължение на 32 години. Проучването се фокусирало върху това колко чести били семейните разпри и как те се отразяват на продължителността на живота им.

Когато двойките се карат с различна интензивност, тогава конфликтът трудно бива решен и следват нови всекидневни стресови ситуации, констатирали учените. Те от своя страна водят до риск от преждевременна смърт.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34772
архив

Най-добрата диета - ядеш каквото ти се яде, когато си поискаш и колкото си искаш. Вярно, не се отслабва, но затова пък ти е приятно да я спазваш.

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за дъждовния четвъртък - късметът на Лъвовете изневерява, Везните два пъти да мислят преди да направят нещо
x