Каракачанов: Кадрови военен, бригаден генерал и човек с опит ще предложим за шеф на служба "Военна полиция"

Политика

Каракачанов: Кадрови военен, бригаден генерал и човек с опит ще предложим за шеф на служба "Военна полиция"

5724
на 14.01.2021
Каракачанов: Кадрови военен, бригаден генерал и човек с опит ще предложим за шеф на служба Военна полиция
Автор:   ПИК

Кадрови военен, бригаден генерал и човек с опит ще предложим на президента за шеф на служба "Военна полиция". Това каза пред журналисти в Народното събрание министърът на отбраната Красимир Каракачанов след заседанието на Комисията по отбрана.

препоръчано

Министър Красимир Каракачанов отговори на въпроса дали има готово име, което да изпрати на президента, за служба "Военна полиция". "Имаме разбира се. Като го обявим ще го видите. Разпоредил съм да се пише", заяви още министърът.

Той посочи, че ще каже името, когато стане факт, защото не иска някой да спекулира, че през медиите лансира кадрите, които изпраща на държавния глава. "Трябва да се изпрати на съгласуване при президента и тогава да се внесе в Министерски съвет и да бъде назначен", каза още министър Каракачанов. По думите му това е нормалната практика.

На въпрос дали е подписал заповедта за новите заплати в армията, министърът отговори, че го е направил вчера.

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това