Кардинал бе признат за виновен в педофилия от съд в Австралия

СВЕТЪТ ДНЕС

Кардинал бе признат за виновен в педофилия от съд в Австралия

6284
на 26.02.2019
Кардинал бе признат за виновен в педофилия от съд в Австралия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Старши католическият свещеник от Австралия кардинал Джордж Пел бе признат за виновен в сексуално посегателстно на непълнолетни, съобщава телевизонният канал ABC News.

препоръчано

От медията уточняват, че обвинителната присъда е била обявена във вторник от окръжния съд на щата Виктория.

Джордж Пел е бил признат за виновен по всички точки на обвинението, в това число и за изнасилване на непълнолетен и за четири случая на крайно непристойни действия с деца или в присъствието на деца.

По данни на радиостанция NPR, присъдата срещу Джордж Пел ще бъде обявена следващата седмица, като до тогава той остава в ареста.

По-рано папа Франциск отстрани трима кардинали от така наречения „Съвет на деветте” – група, която е създадена за да му помага в управлението на църквата. От състава на Съвета бяха отстранени Джордж Пел (Австралия), Франсиско Ерасурис (Чили) и Лорен Монсенгво Пасиня от ДР Конго.

Превод и редакция: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК