ГОРЕЩО
РЕВОЛЮЦИЯТА ИЗЯЖДА ДЕЦАТА СИ! Ето какъв е най-големият СТРАХ на Румен Радев от метежите
Кападокия се превърна в снимачна площадка на български филм за борбата с множествена склероза
ГОРЕЩ КОМЕНТАР! Протестът е опорочен не от вандали, а от шарлатани. И това е по-гнусно
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 200 г сирене моцарела, 5-6 ягоди, 1 червена чушка, 1 ч.л. мед, 1 с.л. лимонов сок, 1 с.л. зехтин, сол, босилек.
препоръчано
Начин на приготвяне: Моцарелата се нарязва на тънки резени, а ягодите - на дребни кубчета.Чушката се накълцва на ситно. Моцарелата се поръсва с ягодите и чушката.
Отделно в малка купа се разбиват лимоновият сок, медът, солта и зехтинът.
Моцарелата се полива равномерно със заливката.Поръсва се със ситно нарязания босилек.
Карпачото се оставя в хладилника поне 30 минути, за да се маринова.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1789938
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1291791
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
660918
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1512941
на 04.10.2021


