Карцер за войниците със смартфони иска руската Дума

Европа

Карцер за войниците със смартфони иска руската Дума

13344
на 23.07.2024
Карцер за войниците със смартфони иска руската Дума
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Долната камара на руската Дума предлага въвеждането на наказание за войниците, които използват смартфони на фронта.

препоръчано

Депутатите искат 10 дни дисциплинарно наказание за онези военни, които са взели със себе си устройства, които имат камера или геолокация, съобщава БНТ. Както руската, така и украинската страна се възползват от факта, че изпратените снимки или текстови съобщения пазят информацията и за локацията, и си нанасят взаимни удари.

Миналата година заради нерегламентирана употреба на мобилни телефони, руски войници издадоха къде се намират и от украинска страна изстреляха ракети по тях. Тогава загинаха близо 100 военнослужещи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се за преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се за преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК