КАРЪК: Пласидо Доминго скъса сухожилие, няма да дирижира в София

КУЛТУРА

КАРЪК: Пласидо Доминго скъса сухожилие, няма да дирижира в София

14131
на 12.09.2023
КАРЪК: Пласидо Доминго скъса сухожилие, няма да дирижира в София
Автор:   ПИК

Световнизвестният певец и диригент Пласидо Доминго няма да дирижира спектакъл на Травиата в Софийската опера в петък. Маестрото няма да дойде в България по здравословни причини.

препоръчано

Доминго е скъсал сухожилие на дясното рамо и поради това няма да може да дирижира. През 2014 г., по време на гостуването на Пласидо Доминго за концерт у нас, той е специален гост на директора на Софийската опера Пламен Карталов.

Още тогава Доминго получава покана за участие на сцената на Националната опера. Поканата трябваше да осъществи тази година.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите
ПИК TV x
НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА) НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК