Касапинът от София се разболя ненадейно, отложиха делото за разфасования Крис

Темида

Касапинът от София се разболя ненадейно, отложиха делото за разфасования Крис

15746
на 22.08.2023
Касапинът от София се разболя ненадейно, отложиха делото за разфасования Крис
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес в съдебната зала трябваше да гледа мярката за неотклонение на врачанина Веско Вълчинов, който е обвинен за убийството на Кристиан Пеев в София. Вълчинов призна вината си и опита да я подели с помагача си Константин Суботинов.

препоръчано

Разглеждането на мярката обаче е отложенo, а хо неофициална информация причината е, че обвиняемият се е разболял ненадейно в арета.

Животът на Пеев беше отнет в центъра на София по особено жесток начин, след което части от тялото му бяха открити в шахта.

Вълчинов беше оставен в ареста за постоянно, след като направи самопризнания пред магистратите, че е извършил убийството в момент на афект и паника.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК