Касапница в Истанбул, въоръжени нападнаха адвокатска кантора

Балкани

Касапница в Истанбул, въоръжени нападнаха адвокатска кантора

7789
на 06.04.2021
Касапница в Истанбул, въоръжени нападнаха адвокатска кантора
Автор:   ПИК

Трагедия се разигра край Босфора. Въоръжено нападение бе извършено днес в адвокатска кантора в Картал Чевизлик в Истанбул около 15:30 часа, предаде турската телевизия Си Ен Ен - Тюрк.

препоръчано

Най-малко трима души са били убити и двама са били ранени при кървавото нападение.

По информация на Си Ен Ен – Тюрк в кантората са пристигнали няколко души за сключване на договор, като един от тях извадил оръжието си и започнал да стреля.

На местопроизшествието са изпратени полицейски екипи и линейки.

Ахмет Салих Б., за когото се твърди, че е началник на квартал в Ялова, се е срещнал с децата на чичо си в адвокатската кантора по дело за разпределяне на наследство. В избухналия дебат за наследствените имоти обаче Ахмет Салих Б. започнал да стреля по роднините си.

Заподозреният Салих Б. (62) е убил роднините си Халук Онат (58), Кебире Есра Ай (54) и Айше Еце Ай (26), и е ранил Арзу О. и Ахмет Нури О.

Той хванат и задържан в град Ялова, където се е опитал да се покрие.

Сподели:
Бомба x
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Скандалите в парламента продължават - Мутрите на Манолова искат да върнат политическото номадство (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК: Скандалите в парламента продължават - "Мутрите" на Манолова искат да върнат политическото номадство (НА ЖИВО)
ново
Днес: 193
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това