Касапница в Хърватия - бус с мигранти катастрофира, има жертви и ранени (СНИМКА)

Балкани

Касапница в Хърватия - бус с мигранти катастрофира, има жертви и ранени (СНИМКА)

9238
преди 4 часа
Касапница в Хърватия - бус с мигранти катастрофира, има жертви и ранени (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Претоварен микробус, превозващ мигранти, катастрофира в централната част на Хърватия, при което загинаха двама души, а няколко бяха ранени.

препоръчано

“Полицаите забелязали видимо претоварен микробус с немски регистрационни номера в малкия град Новска и го проследили, без да използват звукови или визуални сигнало, заявиха от хърватската полиция.

След като забелязал полицаите, шофьорът ускорил и се отклонил от пътя. Микробусът се преобърнал и се блъснал в къща. Шофьорът и един пътник загинали.

Местните медии съобщават, че около 25 души са били ранени, като 9 от тях са в тежко състояние, предава още БТА.

Полицията не предостави подробности за самоличността на мигрантите, но според съобщения в медиите сред тях има граждани на Турция и няколко държави от Близкия изток.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК