Катастрофа с полицейския ескорт на Виктор Орбан, има загинал и ранени

Европа

Катастрофа с полицейския ескорт на Виктор Орбан, има загинал и ранени

31515
на 25.06.2024
Катастрофа с полицейския ескорт на Виктор Орбан, има загинал и ранени
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

61-годишен полицай е загинал в понеделник (24 юни), а друг е тежко ранен след пътен инцидент, докато са придружавали унгарския министър-председател Виктор Орбан при пътуването му, за да наблюдава мач от Евро 2024, предава Reuters.

препоръчано

Инцидентът е станал в понеделник сутринта, след като Орбан е наблюдавал как страната му отбелязва победен гол в сблъсъка от група А срещу Шотландия в неделя вечерта.

Мотоциклетният отряд на пътната полиция в Щутгарт е ескортирал Орбан до летището, когато 69-годишен шофьор на BMW, който не е знаел, че кръстовището е затворено за ескорта, се е опитал да завие, но се е сблъскал с полицейския служител на мотор.

В резултат на удара мотоциклетът на полицая е изхвърчал срещу мотоциклета на 27-годишния му колега. 61-годишният служител е починал от нараняванията си в болницата, докато по-младият служител е тежко ранен.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК