Катастрофиралият самолет е бил на 25 години

ЧАС ПИК

Катастрофиралият самолет е бил на 25 години

7980
на 24.03.2015
Катастрофиралият самолет е бил на 25 години
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Катастрофиралият "Еърбъс 320" на нискотарифната German Wings (Джърмън уингс) е бил на 25 години. Това показва справка на "Билд". Първият й полет е бил през ноември 1990 г. До 2003 г. тя е летяла като част от Lufthansa ("Луфтханза"). След това преминава към нискотарифния превозвач, който е дъщерна фирма на "Луфтханза".

препоръчано

От компанията, която е поделение на Луфтханза, казаха, че още не могат да кажат нищо за катастрофата, пише Ройтерс.

Самолетът се разби във френските Алпи край селцето Барселонет на около 100 км от Ница, докато летял от Барселона за Дюселдорф.

Френският премиер Манюел Валс каза, че на борда е имало между 142 и 150 души. Причината за катастрофата е все още неизвестна, каза той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК