КАТЕГОРИЧЕН! Личен лекар сложи точка на хаоса - спря да ваксинира с „АстраЗенека”

Акценти

КАТЕГОРИЧЕН! Личен лекар сложи точка на хаоса - спря да ваксинира с „АстраЗенека”

54283
на 08.04.2021
КАТЕГОРИЧЕН! Личен лекар сложи точка на хаоса - спря да ваксинира с „АстраЗенека”
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Д-р Валери Величков обяви, че ще продължи имунизациите с препарата едва след като приключат проучванията и се излезе с ясна позиция за неговата безопасност, информира БНР.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Около 70-80 пациенти на д-р Величков са имунизирани вече с „АстраЗенека”. Досега не е имало сериозни странични ефекти при тях, но противоречивите съобщения относно безвредността на ваксината и липсата на категорична позиция не му позволяват да продължи да имунизира с препарата, обясни той.

„И да не я спра ваксинацията, аз няма как да убедя хората когато медийното пространство е пълно с тези съобщения, а ние ги убеждаваме, че е безвредна ваксината. Искам да видя как един лекар ще направи на майка си и баща си „АстраЗенека”, който и да е тоя лекар. Нямал съм странични ефекти при ваксинирането на „АстраЗенека”, но това нищо не значи. Не мога да му кажа на пациента ще направиш тромбоза, внимавай да не направиш тромбоза. Какво значи това?”, каза д-р Величков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК