КАТО ДВЕ КАПКИ: Ивана трогна майка си на рождения й ден (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

КАТО ДВЕ КАПКИ: Ивана трогна майка си на рождения й ден (СНИМКА)

44581
на 04.09.2020
КАТО ДВЕ КАПКИ: Ивана трогна майка си на рождения й ден (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ивана направи вълнуваща изненада на родителите си в родния си Айтос. Фолк звездата трогна майка си навръх рождения й ден.

препоръчано

Вълнуващият момент е запечатан на снимка, над която признателната дъщеря пише: "Честит Рожден Ден, скъпа майко! На твоя ден се моля на Света Богородица, само да си ни жива и здрава. От извора се пие на колене и на колене се благодари".

Феновете на певицата също поднесоха своите благопожелания както към рожденичката, така и към цялото семейство на любимката си.

Ивана не пропусна да запее и рефрен от емоционалната балада "Ало, мамо", посветена на майка й. Изпълнителката призна, че това е най-трудно записаната от нея песен, защото всеки път се е разплаквала.

От снимката, която Ивана сподели, личи, че с майка й са като две капки вода.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК