КАТО ХОЛИВУДСКИ АС: Папи Ханс юрка скъпа кола (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

КАТО ХОЛИВУДСКИ АС: Папи Ханс юрка скъпа кола (СНИМКА)

36653
на 22.11.2018
КАТО ХОЛИВУДСКИ АС: Папи Ханс юрка скъпа кола (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Може и да не спечели "ВИП Брадър", но определено може да се похвали със сериозна придобивка след участието си в шоуто.

препоръчано

Той вече шофира баровска кола на престижна марка. За да е в тон с возилото, рекламистът се е барнал с луксозен костюм и чудесна прическа, точно като холивудски ас.

Фенове веднага заподозряха, че именно с хонорара от шоуто Папи е успял да закупи автомобила, но той мълчи по въпроса, пише "Хотнюз".

Доходите му обаче определено позволяват да кара скъпа кола и без да чака да се разплати с продуцентите на Големия брат. Константин Трендафилов е доста състоятелен, клюкарят негови приятели. Освен като рекламист, за което му плащали по 10 бона на месец, той печели добри пари и от участия като певец, книгите си и не на последно място е добре осигурен от родителите си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК