ГОРЕЩО
Лидерите на ППДБ са отчаяни! Мирчев се моли на Желязков, Денков - на Слави и Кирил Добрев. А Асен Василев заговори от името на всички българи (ВИДЕО)
ТОТАЛЕН ШОК! Ивайло Мирчев се закани да реже главата на министъра на енергетиката (ВИДЕО)
Цифрите от протеста - малко негласуващи, малко деца + симпатизантите на Радев, ППДБ, "Възраждане", МЕЧ, Величие" и още няколко партии
РЕВОЛЮЦИЯТА ИЗЯЖДА ДЕЦАТА СИ! Ето какъв е най-големият СТРАХ на Румен Радев от метежите
Кападокия се превърна в снимачна площадка на български филм за борбата с множествена склероза
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Галя Матеева, Плевен
препоръчано
Необходими продукти:
700 г свинско месо
3 глави кромид лук
2 домата
1 люта чушка
1 к.ч. червено вино
1 връзка магданоз
чубрица
черен пипер
сол
8 яйца
Начин на приготвяне:
Нарязваме на кубчета свинското месо. Запържваме го леко в мазнина. Нарязваме лука на полумесеци, доматите, магданоза и лютата чушка на дребно. Прибавяме ги към пържещото се месо заедно с виното и подправките. Задушаваме, докато остане само мазнина, без сос. Разбиваме всеки две яйца поотделно и правим омлет, върху който поставяме от плънката и го прегъваме на две.
Сладкиш със сини сливи
409820
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335975
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


