ГОРЕЩО
УНИКАЛНО ШОУ! Кметица изненада с бременно коремче, приписаха заслугите на Кирил Петков (ВИДЕО)
ЧЕТИВО ЗА BTV: Посочиха къде е "слонът в стаята", който генерира полемиката за журналистиката на Мария Цънцарова
Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Маргарита Грозданова
препоръчано
Необходими продукти:
1 к.ч. царевично брашно
4 ч.ч. вода
1 ч.л. сол
8 яйца
100 г сирене
100 г масло
1 ч.л. червен пипер
Начин на приготвяне:
В тавичка се сипват брашното, солта и водата. Поставя се в предварително загрята фурна и се пече около 20 минути, може от време на време да се разбърква. След като е готов, качамакът се сипва в подходящ съд, в който ще се сервира на масата. Прибавя се натрошеното сирене. В половината масло се изпържват бърканите яйцата, но да не са твърди. Сипват се върху качамака. Останалото масло се разтопява и в него се запържва червеният пипер, като се внимава да не прегори. Изсипва се върху яйцата.
Консумира се, докато е топло.
Сладкиш със сини сливи
379235
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322145
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
90640
на 26.02.2019
Джолан в питка
139958
на 05.06.2018