КЕВР обявява официално новите цени на парното, топлата вода и природния газ

Икономика

КЕВР обявява официално новите цени на парното, топлата вода и природния газ

20403
на 01.04.2020
КЕВР обявява официално новите цени на парното, топлата вода и природния газ
Автор:   ПИК

Новите цени на природния газ, парното и топлата вода трябва да обяви днес Комисията по енергийно и водно регулиране (КЕВР).

препоръчано

Промяната влиза в сила от днес, а очакванията са за по-ниски цени. Предложението на регулатора е от април цените на топлоенергията да паднат между 8 и 25% за различните топлофикации в страната.

Най-голямо понижение на цените на парното и топлата вода се очаква да има в София – с 25%. Най-малко – във Варна, където се очаква услугите да поевтинеят с 8%.

Спадът е заради договорените по-ниски цени на природния газ, който „Булгаргаз“ купува от руския си доставчик.

Промяна в цените на тока не се предвижда.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това