КЕВР решава за цената на топлоенергията на 30 март

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

КЕВР решава за цената на топлоенергията на 30 март

7211
на 25.03.2015
КЕВР решава за цената на топлоенергията на 30 март
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Споделяме изложеното в доклада на Комисията за енергийно и водно регулиране като положително и според нас намаляването на цената на природния газ е отразено и напълно справедливо.

препоръчано

Това заяви Боян Паунов от "Топлофикация" – София по време на заседанието на КЕВР, предаде репортер на БГНЕС. На открито заседание регулаторният орган обсъди промени в цените на топлинната енергия и преференциална цена на електрическата енергия от високоефективно комбинирано производство. Пред комисията Паунов изрази притеснение, че количествата енергия, предвидени за реализиране, са завишени спрямо възможностите на дружеството. Паунов обясни, че за периода юли 2014 – юни 2015 "Топлофикация" – София ще реализира 7% по-малко топлинна енергия и 12% по-малко ел. енергия.

КЕВР ще вземе решение за цената на топлоенергията на 30 март. Останалите топлофикационни дружества подкрепиха становището на "Топлофикация София", но с уговорката, че през изминалия период те са понесли загуби заради това, че регулаторният орган не е увеличил цената на парното, след увеличаване на цената на газа. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК