ГОРЕЩО
Шкварек го разобличи: Иво Мирчев направи открит плонж в няколко студиа към новия скут, в който копнее да скочи
Виктор Димчев С ЕКШЪН АНАЛИЗ за ПИК TV: ГЕРБ и ДПС-Ново начало ще бъдат значим фактор и при следващи избори. ППДБ ще трябва да работят с тях (ВИДЕО)
ШАШ И ПАНИКА: Голямо шубе подгони ПП, Денков кандърдисва Радев да не скача на избори
СЕНЗАЦИОННА ВЕРСИЯ! Оставката на правителството спря създаването на протестна партия, която да служи като патерица на ППДБ и Румен Радев
БЕЗ ПАНИКА: Спират 6-и блок на АЕЦ "Козлодуй" за отстраняване на дефект
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Юммю Герасимова, Раднево
препоръчано
Необходими продукти:
500 г кайма
чубрица
мащерка
черен пипер
1 глава лук
2-3 скилидки чесън
1 картоф
кисели краставички
морков
червена чушка
1 кренвирш
2 с.л. брашно или галета
Начин на приготвяне:
Kаймата (500 г или 1 кг в зависимост от порциите) я омесвам с подправки (чубрица, мащерка, черен пипер) по вкус, 1 глава лук и 2-3 скилидки чесън (минати на ренде), 1 картоф (ренде). Нарязвам на кубчета кисели краставички, морков, червена чушка, 1 кренвирш и добавям към каймата, както и 2 с.л. брашно или галета. Отново омесвам каймата и я изсипвам в кексова форма, застлана с хартия за печене. Пека до готовност. Става сочно и вкусно "кексче".
Сладкиш със сини сливи
410865
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335987
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147665
на 05.06.2018


