Келеш си го развя два пъти пред бензинджийка

Региони

Келеш си го развя два пъти пред бензинджийка

21939
на 18.08.2016
Келеш си го развя два пъти пред бензинджийка
Автор:   ПИК

Осъдиха ученика за хулиганство, олеква с 1000 лева

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Единайсетокласник си купи два пъти кока-кола от бензиностанция на бул. „Източен” в Пловдив, влизайки в търговския обект с разкопчан гащеризон и изваден полов член. Първия път продавачка се сащисала, но запазила самообладание и го обслужила, връщайки му ресто.

препоръчано

Когато след няколко дни младежът пак дошъл с голотии на показ, тя се обадила на шефа си.

Босът подал жалба в полицията и ексхибиционистът бил заловен, след като го разпознали по записите на видеокамерите, пише още "Марица". Първият случай е от 21 септември, а вторият - от 26 същия месец.

Младежът е осъден за хулиганство, но тъй като е млад, няма предходни присъди и работи при родителите си, се разминал с глоба от 1000 лв.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК