Кения става новият хит след Занзибар 

Африка

Кения става новият хит след Занзибар 

18286
на 05.02.2021
Кения става новият хит след Занзибар 
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Източно-африканската държава Кения става новият хит след остров Занзибар, Танзания. До нея пускат още една чартърна програма от София, която е съвместна между два туроператора, заяви пред TravelNews Румяна Юксел, управител на едната компания. Полетите започват от 3 март и ще бъдат всяка седмица до края на април, когато са Великден и майските празници. Екскурзията ще предлага почивка в курортите покрай Индийския океан и фотосафари в природните паркове на Кения.

препоръчано

Чартърните ще бъдат изпълнявани от българската авиокомпания Gulliv Air с нейния Airbus A330-200, който може да лети на далечни разстояния без зареждане. Само тази наша авиокомпания разполага с голям самолет. В него има три салона с общо 320 места, включително бизнес класа.

Кения е хармония между суровата земя, усмихнатите и приветливи хора, и животните, като от страница на стар пътепис. Страната предлага фото сафари в невероятните паркове, гмуркане в тюркоазените води на кенийското крайбрежие и много лукс на хотелите.Туроператорите очакват Кения да се превърне в следващата предпочитана дестинация от българските туристи. Причината е, че много други страни са затворени заради COVID пандемията. До Занзибар в Танзания вече има над 20 чартъра от България.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК