Киев: "Бойният дух" на окупаторите се срина, предават се в плен

Европа

Киев: "Бойният дух" на окупаторите се срина, предават се в плен

27285
на 01.03.2022
Киев: Бойният дух на окупаторите се срина, предават се в плен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Украинските военни смело защитават нашите територии и отблъскват атаката на врага. Тази сплотена отбрана на нашите войски стремително снижава бойния дух на противника и волята му за победа. Това се казва в поредната сводка за боевете, разпространена от Генералния щаб на ВСУ на официалната му страница във Фейсбук.

препоръчано

"Вече са регистрирани много случаи на доброволно предаване в плен. Понякога се предават цели подразделения руснаци", се подчертава в съобщението на армейското ведомство.

От Министерството на отбраната добавят, че групировката на силите за отбрана на Киев продължава да защитава града и да удържа отбраната на важните обекти на държавната инфраструктура, като не допуска приближаването на окупационни подразделения към столицата.

Превод: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на Кърниградска, мълчат кой им е кандидатът за премиер (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ПИК TV! Нови кошмарни избори за ППДБ - лидерите се събраха на "Кърниградска", мълчат кой им е кандидатът за премиер (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 149
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК