Киев изстреля първата си балистична ракета собствено производство

Европа

Киев изстреля първата си балистична ракета собствено производство

30521
на 27.08.2024
Киев изстреля първата си балистична ракета собствено производство
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че военните му наскоро са извършили първото успешно изпитание на балистична ракета местно производство, предаде АФП.

препоръчано

„Беше извършен положителен тест на първата украинска балистична ракета. Поздравявам нашата отбранителна промишленост за това. Не мога да споделя повече подробности за тази ракета“, каза той на пресконференция в украинската столица.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК