Кийра Найтли се готви за сватба този уикенд

Папараци

Кийра Найтли се готви за сватба този уикенд

29050
на 03.05.2013
Кийра Найтли се готви за сватба този уикенд

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Британската актриса Кийра Найтли ще се ожени този уикенд за своя годеник - музиканта Джеймс Райтън.

препоръчано

На церемонията няма да бъдат допускани журналисти и вероятно ще бъдат поканени не повече от 100 гости. Единственото, което се знае е, че мястото, на което ще се проведе сватбата е някъде в Южна Франция.

"Повечето им приятели ще отлетят за Франция в петък, а тържеството ще бъде в тесен кръг", разкри пред британския таблоид "Сън" източник, близък до двойката.

"И двамата не си падаме по сериозни сватби. Ще се насладим на това, което ни предстои. Искаме да се оженим с най-близките ни хора", коментира звездата от филма "Карибски пирати".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК