Килиан Мбапе: Искам Роналдо да плаче

Футбол

Килиан Мбапе: Искам Роналдо да плаче

50067
на 05.07.2024
Килиан Мбапе: Искам Роналдо да плаче
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тази вечер Килиан Мбапе ще се изправи срещу своя идол Кристиано Роналдо.

препоръчано

Франция и Португалия ще играят на 1/4-финал на Евро 2024. Мачът започва в 22:00 ч. и ще бъде излъчен по Нова, Диема спорт и "Гонг".

Новото попълнение на Реал Мадрид никога не е крил, че CR7 е негов идол. Мбапе не пропусна да похвали Роналдо, но въпреки това заяви, че очаква тази вечер той да плаче.

"Няма да има друг Кристиано Роналдо. Той вдъхнови цяло поколение. Има голове, трофеи, биографията му казва всичко. Но се надявам, че тази вечер той ще бъде разочарован и ще плаче, заяви Мбапе, цитиран от "Гонг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК