Километрични опашки: Камиони чакат десетки часове на ГКПП „Калотина”

Региони

Километрични опашки: Камиони чакат десетки часове на ГКПП „Калотина”

10682
преди 5 часа
Километрични опашки: Камиони чакат десетки часове на ГКПП „Калотина”
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След реконструкцията на ГКПП „Калотина”, задръстванията по границата ни продължават. Превозвачи се оплакват, че камионите им чакат часове, за да преминат границата.

препоръчано

„Не се работи ефективно на граничните пунктове. Оправданието е, че няма персонал”, заяви Валери Русинов, собственик на камиони.

По думите му за влизане в България се чака 8-9 часа минимум.

„Няма никаква промяна от преди”, казва Русинов.

По думите му проверката от сръбска страна е бърза, но не и от българска страна.

„Сега няма голям трафик на леки автомобили, а на камионите работи един полицай. Не могат да прехвърлят полицай. А оправданието е, че няма персонал”, коментира Русинов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Бившият главен прокурор Никола Филчев с нови разкрития за възродителния процес ГОРЕЩО В ПИК TV! Бившият главен прокурор Никола Филчев с нови разкрития за възродителния процес
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК