Кимих намекна, че Алаба ще премине в...

Световен футбол

Кимих намекна, че Алаба ще премине в...

2568
на 22.04.2021
Кимих намекна, че Алаба ще премине в...
Автор:   ПИК

Изглежда ще се стигне до подпис между Реал (Мадрид) и звездата Дейвид Алаба. Настоящият контракт между Байерн (Мюнхен) и Алаба изтича в края на сезона, анонсира се, че няма да се стигне до преподписване.

"Дейвид спечели всичко тук и смятам, че Реал (М), без никакво съмнение, е клуб, в който си заслужава да отидеш. След като си бил в Байерн, няма много крачки, които да направиш след това във футбола", заяви Джошуа Кимих, ас на Байерн (Мюнхен). Въпросното изказване на Кимих се приема като ясен сигнал, че Алаба е взел, а и разбира се споделил решение за футболното си бъдеще.

препоръчано
свързани новини

Според "Скай Германия", има пълно разбирателство между Алаба и ръководители на Реал (М) относно свободен трансфер. Така на този етап Дейвид се насочва към присъединяване към "кралете".

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 201
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това