Кипърци пускат поляк в "Левски"

Футбол

Кипърци пускат поляк в "Левски"

10822
на 13.02.2015
Кипърци пускат поляк в Левски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гикиевич получи "зелена" светлина за "Левски". Ръководството на АЕЛ обяви, че той повече не е играч на клуба. Двете страни са били прекратили отношенията си на 7 февруари. Това ще позволи на поляка да осъществи идването си на "Герена". "Не сме го били, нито сме го тероризирали. Напротив, всичко бе много коректно между нас. Благодарим му за свършената работа и му пожелаваме късмет", гласи официалното становище до медиите, което разпространи АЕЛ. Както е известно, "сините" от две седмици чакаха всеки ден Гикиевич да дойде. Полякът обаче така и не се появи в Турция. Той не бе изгладил отношенията си с кипърците, където треньор до скоро бе Ивайло Петев. Според запознати обаче Лукаш Гикиевич имал и още две други предложения. Нападателят лавирал между "Левски" и тях, за да измъкне по-добри условия. Очаква се той да се появи днес в София за финални преговори със "сините".

препоръчано

Те пък ще влизат с билети за шоуто, чиято цел е да се помогне на баскетболния "Левски". Това обяви Владимир Гаджев. "Взели сме повече пропуски, отколкото ще бъдем на терена в залата", заяви халфът. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК