Кипър отваря летищата си на 9 юни

Балкани

Кипър отваря летищата си на 9 юни

8475
на 20.05.2020
Кипър отваря летищата си на 9 юни
Автор:   ПИК

Кипър ще отвори отново своите летища на 9 юни, след като постепенно започва да премахва ограниченията, наложени за предотвратяване на разпространението на коронавируса, заяви заместник-министърът на туризма на острова Саввас Пердиос, предава Reuters, цитиран от "Фокус".

"Очакваме пълно ограничаване на вируса до края на тази седмица, което означава, че на 9 юни ще отворим летищата си отново, както обикновено, и това е много важно", каза Пердиос по време на онлайн конференция за туризма.

Кипър предприе мерки рано за предотвратяване на разпространението на коронавируса. Преди повечето европейски държави страната частично затвори границите си в средата на март, след което на 21 март спря целия търговски пътнически въздушен трафик.

Във вторник бе съобщено само за един новозаразен, с което общият им брой е 918.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това