Киревото Ленче управлява държавата и през Миролюба Бенатова

Акценти

Киревото Ленче управлява държавата и през Миролюба Бенатова

48471
на 16.07.2022
Киревото Ленче управлява държавата и през Миролюба Бенатова

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След като стана известна като “Кралицата на парапета”, Лена Бориславова реши да влезе в атака и да обиколи телевизионните студия, за да оплаче нелеката си съдба на овластена любовница.

препоръчано

При гостуването си при Мироолюба Бенатова в напълно негледаемото Youtube предаване “Въпросите”, Бориславова влезе в небрежно бъбрене по женски, цялата в черно, с тежък и леко озадачаващ грим, който сякаш трябваше да подчертае ролята й на жертва.

“Нямам опита, за да въртя държавата на пръста си”, звънко се засмя Бориславова, с което призна, че де факто тя управлява държавата, въпреки липсата си на опит. Тя акцентира върху невероятния си капацитет, действия и възможности и се постави на един ред заедно с Асен Василев и Кирил Петков. Но това беше само началото.

Отдавна се говори, че в Министерски съвет всички задръжки и граници са преминати, а Просто Киро е заложник на любовницата си, която го е скарала не само с най-добрия му приятел Асен, но и с близките до семейството му и Линда Петкова - Яна Балникова и Калина Константинова. Последните две са били поставени в изолация до степен, че дори и на тях е отреден просто времеви слот за общуване с техния приятел.

Киро, който дойде на власт с висок морален стандарт и изисквания, очевидно е изключил моралния си компас за хубавата Лена, която го е превърнала в роб на собствената си некомпетентност и комплекси за власт.

От Министерски съвет разказват пред ПИК, че след разкритието на “парапетения скандал” и посещението на едно AirBNB в 8:30 сутринта в неделен ден, цената на компромиса, който годеникът на Бориславова -  Мирослав Иванов е поискал, е предеседателското място в Народното събрание.

Така легално немощният жиголо е успял да преглътне публичното унижение, че е рогоносец. В кулоарите на парламента се носят вече повдигащи веждите клюки за иначе сиромахомилния ямболия и как той се дразнел на изразяваното все още уважание и любов от 700-те служители на НС към сваления от власт Никола Минчев. Получавали се конфузни ситуации, в които Минчев бил наричан “Г-н Председател” в присъствието на Иванов, на когото служителите в Народно стбрание казвали все така “Г-н председателстващ”.

Така е по протокол, тъй като Иванов е изпълняващ длъжността и озадачаващо бави свикването на нов конкурс за председател, за да може той да коли и беси в парламента. Кибици твърдят, че Иванов по принцип висял като куче до късни доби в парламента, докато Бориславова летяла с Кики и Фалкона на любовни уикенди в Милано. Прави впечатление, че иначе невзрачната софийска девойка се кипри със скъпи дизайнерски чанти и тоалети, подарък от глътналия разсъдъка си министър-председател, изпълнил с ново значение старата традиция, че на любовниците трябва да се благодари, както са благодарили и френските крале.

Злобата на Бориславова и Иванов достигна своя апогей в интервюто при Миролюба Бенатова, популярна като бивша любовница на Бойко Борисов. След като Бориславова призна неприкрито, че са приятели “от години” с Кирил Петков,  с което не отрече слуховете за тяхната връзка!, тя реши да даде морална оценка на бъдещото управление. “Много е важно дали ще успеем да намерим смисъл да продължим напред с хора, които наистина могат да докажат и вярват, че има нещо по-велико от това да си председател на Народното събрание или да седнеш в премиерски стол”, посочи тя, с което видимо атакува в лично качество потенциалните кандидати за премиер с третия мандат. 

Бориславова нагло принизява съпартицийте до себе си, като счита публичното одобрение на действията на "Продължаваме Подмяната" за измама. Всъщност, тя ревнува, защото се очертава скоро да е госпожица Никой, без постове и без власт - само с чантите и роклите на Кики и безполезния Мирослав.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК