Кирил надъхано: Излизаме в опозиция! Гледайте реванша (ВИДЕО)

Акценти

Кирил надъхано: Излизаме в опозиция! Гледайте реванша (ВИДЕО)

183824
на 13.06.2024
Кирил надъхано: Излизаме в опозиция! Гледайте реванша (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият премиер Николай Денков и съпредседателят на ПП Кирли Петков с нов почин на общуване с хората. Те направиха видеообръщение, за да изразят това, което мислят преди преговорите за кабинет.

препоръчано

Искаме демокрацията да продължи да работи добре и ние ще бъдем гарант за това. Ще продължим да се борим за приоритетите ни - увеличаване на доходите, грижа за образованието и здравеопазването, насърчаване на инвеститорите. Ще се борим за тях в каквато и позиция да бъдем, каза Денков.

Ние ще бъдем ясна опозиция на управленето на ГЕРБ и ще искаме честно споделяне на благата, ще се борим срещу всеки инцидент на корупция или кражби и ще правим всичко възможно нашите реформи да продължат. Страната ни ще е нормална, ако има нормални инситтуиции, изтъкна Кирил Петков.

Не комуникирахме добре с вас, сега казваме и ще имате информацията от нас. Ще бъдем конструктивна опозиция. Ще действаме напред за всички политики за Европа, но няма да позволим да се върне старото. Гледайте реванша, отсече Кирил Петков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК