Кирил Петков агитира с ПИК в цялата страна: Има 3000 статии на месец за мен (ВИДЕО)

Акценти

Кирил Петков агитира с ПИК в цялата страна: Има 3000 статии на месец за мен (ВИДЕО)

248901
на 16.05.2024
Кирил Петков агитира с ПИК в цялата страна: Има 3000 статии на месец за мен (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

От "Промяната" вече усещат, че губят почва под краката си и че провалът на извънредния вот в началото на идния месец им е в кърпа вързан.

препоръчано

Опорките срещу Борисов и Пеевски взеха да втръсват и на собствените им избиратели, които, по думите на самия Кирил Петков, още не са им простили, че се сглобиха с ГЕРБ и ДСП в предишното редовно правителство.

И как да "втвърдят" електората си, освен ако не вкарат в предизборната си логорея и ПИК?!

От началото на кампанията на "Продължаваме промяната" медията ни присъства на всяка седянка на Киро, Асен и Денков с рехавия им актив. Това се случва, защото "гениалният" мозъчен тръст около Найо Тицин включи ПИК в презентацията, прожектирана из градове, села и паланки из цялата страна.

Щедра и то безплатна реклама - на национално ниво!

Кирил Петков обаче сам започна да се оплита в собствените си измишльотини, вече тотално безпомощен с какво да залъгва аудиторията, разочарована от фалшивата му промяна.

А ПИК е удобно средство за оправдание за аматьорщината, възцарила се в "Продължаваме промяната"! До вчера Кирчо се движеше по сценарий на Тицин, че всеки месец се пишели по 300 негативни статии срещу него и останалите. 

От онзи ден бройката рязко скочи! "3000 статии на месец! За всеки един от нас се пишат. Ако отидете в ПИК и ако няма поне 7-8 статии на ден - нещо се е случило", започна да разтяга локуми Петков на срещата на "Промяната" с актива им в Шумен, а преди това - и в Разград

Човекът, който нормализира лъжата в тази държава, отново лъже без да му мигне окото. После ПИК му била виновна...

Вижте във видеото как политикът-фантаст сам противоречи на себе си за "поръчковите статии" и смехотворното му обяснение защо "един път" за него се е появил положителен текст:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК