Кирил Петков: Моделът "Пеевски" на завзетата държава се разгражда

ТЕМА

Кирил Петков: Моделът "Пеевски" на завзетата държава се разгражда

322034
на 11.07.2024
Кирил Петков: Моделът Пеевски на завзетата държава се разгражда
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Това, което виждаме е, че не е само индивидуална битка. Това е бавното, явно разграждане на модела Пеевски. Тук не говорим за човека Пеевски, а за модела "Пеевски". Какво означава това? Ето хората от Доспат имат кмет, който мисли, че може да прави всичко в държавата без да спазва закона", заяви Кирил Петков от ПП-ДБ на влизане в парламента.

препоръчано

Петков сравни модела "Пеевски" с действията на МВР миналата година, "когато биеше по улиците", сега МВР счупва челюстта на едно младо момче.

"И се оказва, че е полицай и МВР не реагира".

"Всички отделни примери са точно тези примери за модела "Пеевски" - на завзетата държава", завърши Кирил Петков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК