Киро Ефремов върти любовница от Сатирата

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Киро Ефремов върти любовница от Сатирата

11611
на 14.01.2021
Киро Ефремов върти любовница от Сатирата
Автор:   ПИК

Актьорът Кирил Ефремов върти любовница в Сатиричния театър. Това разкри Владлен Александров, който е режисьор на премиерния спектакъл "Искам Вашия мъж".

препоръчано

Той е събрал любимеца от "Под прикритие" с една от най-ярките звезди на Мелпомена - Силвия Лулчева, и младата им колежка Рада Кайрякова.

Те се впускат в почти бясно любовно приключение, затворено в триъгълник, от който като че ли няма измъкване, пише "Телеграф".

"Текстът върви по ръба на драматичното и смешното. Общо взето, той говори за познати неща, за взаимоотношения между мъж и жена, семейство... Намесва се третата точка от триъгълника, любовницата на мъжа, борбата на двете жени за този мъж, надмощието една над друга. С актьорите се работи много лесно, защото са изключително рефлективни. Това са хора, които абсолютно разбират и схващат смисъла на действието и на това, което се работи. Така, че в много отношения изпитвах голяма радост, че се срещнахме", каза пред БТА Владлен Александров.

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това