Киро пак стана за смях! Вижте речта му в Брюксел: Много съм доволен, че бяхме приети в шенгенското пространство (ВИДЕО)

Епицентър

Киро пак стана за смях! Вижте речта му в Брюксел: Много съм доволен, че бяхме приети в шенгенското пространство (ВИДЕО)

215339
на 16.01.2024
Киро пак стана за смях! Вижте речта му в Брюксел: Много съм доволен, че бяхме приети в шенгенското пространство (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кирил Петков е на посещение в Брюксел, където заседават представителите на комисиите по европейските въпроси на парламентите на страните членки в ЕС. Появата в столицата на Европейския същз очевидно е голям повод за задоволство на съпредседателя на ППДБ, който втори ден бълва постове във Фейсбук с това какво казал, какво му било посланието и прочие.

препоръчано

След като вчера надлежно изтъкна, че посланието му било, че влизането на България в Шенген по сухоптътните граници трябвало да се случи по най-бързия начин тази година, днес Петков публикува и видео от речта си.

"Приоритетите, които очертахте, много съвпадат с приоритетите на българския парламент", казва на английски Петков, който е в Брюксел в компанията на Деница Симеонова от ППДБ.

"Много съм доволен, че бяхме приети в шенгенското пространство", изтърсва още в речта си Кирил Петков, нищо че България беше спъната в най-важното за нас искане - да бъдем приети в Шенген и суша, не само по въздух и вода.

Припомняме, че според експерт, приемането ни по въздух и вода в Шенген облекчава едва 3% от търговията на България, което респективно означава, че около 97% не сме в Шенген и не става точно ясно от какво е доволен Петков.

Все пак в речта си Петков дава и пример: "Като не са отворени сухопътните шенгенски пунктове, все още имаме четири дни закъснение в търговския ни поток. Затова нека се съсредтоточим върху бързите победи, иначе ви поздравявам за приоритетите", обръща се Кирил Петков председателя на комисията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК