Китай е готов да посредничи за преговори между Русия и Украйна

Азия

Китай е готов да посредничи за преговори между Русия и Украйна

11517
на 24.07.2024
Китай е готов да посредничи за преговори между Русия и Украйна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Китайските власти обявиха готовност да действат като посредник в организирането на мирни преговори между Русия и Украйна, съобщава германският вестник BILD.

препоръчано

След среща с украинския външен министър Дмитрo Кулеба първият дипломат на Пекин Ван И заяви, че Китай е готов да действа като посредник в мирните преговори между Руската федерация и Украйна.

"Въпреки че условията и времето все още не са назрели, ние подкрепяме всички усилия, които насърчават мира и сме готови да играем конструктивна роля за прекратяване на конфликта и възобновяване на мирните преговори“, подчерта Ван И.

По думите му всички конфликти в крайна сметка приключват на масата на преговорите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК