Китай изстреля в орбита първия 6G сателит

Технологии

Китай изстреля в орбита първия 6G сателит

19876
на 07.11.2020
Китай изстреля в орбита първия 6G сателит
Автор:   ПИК

Китай изстреля първия 6G сателит. Целта е да се тества най-новата технология, която ще даде старт на шестото поколение на комуникациите.

препоръчано

Сателитът вече е в орбита. Той носи и технология, която ще се използва при мониторинг на бедствия по реколтата. Чрез нея ще може да се предотврати и разрастването на горски пожари.

Докато конфликтите около китайското оборудване от пето поколение продължават по целия свят, страната вече е разширила научните изследвания в областта на проучването и развитието на 6G мрежи.

Очаква се те да са 10 пъти по-бързи от мрежите от пето поколение.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това